Barion Pixel

Megéhezett? Harapjon valamit edzés után!

A teniszpályák felett helyezkedik el a Piopio Deli & Café, ami különleges kávéival, saját készítésű szendvicseivel és panoráma teraszával várja a vendégeket.

Miért pont Piopio?

Nem tagadjuk, van köze Pinokkióhoz. Jellemükben és fizimiskájukban is hasonlítanak egymásra egy kicsit. Oké, nagyon. A korábban kifaragott ikertestvér volt a kedvenc mesehősünk szülőkként.

Tanulságos, ami vele történik, a világra nyitottsága bennünket is jellemez. Talán ezért szeretnek a már felnőtt gyerekeink velünk tartani kalandozásainkban, még mindig...az Óperencián is túlra. Magát a Piopio nevet is egy közös kalandnak köszönhetjük: egyik gyermekünk keresztelte át az eredeti mesefigurát a saját szája íze szerint "Pijópijóra".Ahogy ikertestvére, úgy Piopio is szereti bejárni a világot, megkóstolni új ízeket, megismertetni másokkal is a megkedvelt finomságokat. A Piopio Deli & Café az utazásaink ihlette ízeket kínáljuk Önnek.

Álmunk, hogy a mi kis saját hősünk is legalább olyan népszerű legyen, mint az „egyszer volt hol nem volt” ikertesója. Csak már nem mese, hanem élvezhető, kóstolható étel és ital egy barátságos bisztróban.

Tartson velünk Ön is, legyen a vendégünk! Várjuk szeretettel!