Barion Pixel

Személyi edzés szolgáltatásunk esetében mindig szem előtt tartjuk, hogy mit szeretnél, mi a célod; súlycsökkentés, izomnövelés, erő- és kondíciófejlesztés? Bármelyiket is szeretnéd elérni, szakembereink segítenek neked ebben célzott, egyénre adaptált edzésterv kidolgozásával, melyet egy részletes állapotfelmérés előz meg. 

Csoportos órák: Ha nagyobb motivációnak érzed, hogy ugyan csoportban, de kis létszámmal küzdesz együtt a többiekkel az edzésen, akkor válassz csoportos óráink közül! Biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. 

Jóga: A jóga több ezer éves rendszer, tudomány, melynek segítségével megismerhetjük saját magunkat és az univerzum működését is. Célja a test, lélek és szellem egyesítése.  Mint rendszer, több elemből áll, nem csak a nálunk leginkább ismert jóga ászanákból, pózokból és fizikai gyakorlásból, hanem többek között légző gyakorlatokból (Pranayama), koncentrációs gyakorlatokból, meditációból és relaxációból is.  A jóga gyakorlása több síkon hat, az egyik a fizikai szint, amit érezhetünk, ha a jóga pózokat pontosan és helyesen végezzük, segítenek a fizikai testünk rugalmassá és erőssé tételében. Nem feltétele a jóga gyakorlásnak, hogy valaki már rendelkezzen egy rugalmas és hajlékony testtel, inkább hozzásegít ahhoz, hogy az esetleg beszűkült ízületeket, fájó izmokat kimozgassa és életre keltse. Egyik fő fókusz a gerincoszlop és az ízületek mobilizálása, rugalmassá tétele, az izomzat nyújtása és erősítése.  A jóga más szinteken is hat, melyet a koncentráció, a légzés figyelése, gondolataink lecsendesítése által tapasztalhatunk meg, esetleg ellazulunk, felfrissülünk, jelen vagyunk az órán és utána is, amíg tart a gyakorlás hatása.


SZAKEMBEREINK:

 • Thier Anita Éva – Testépítő, fitnesz sportedző

Bemutatkozás:

Több, mint 10 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezem erő- és kondíció-fejlesztés, izomtömeg-növelés, testzsír-százalék csökkentés, mozgástartomány növelés területén.

Ezidő alatt profi és rekreációs sportolók számára tartottam edzéseket számos sportágban (tenisz, amerikai foci, kerékpár, erőemelés, CrossFit stb).

Gyerekkorom óta versenyszerűen sportolok, 17 éves koromig kézilabdáztam a Vasas SC-ben, legjobb eredményem OB 1. helyezés volt. Már a kézilabda játékosként is arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha én is edzővé válhatnék.    

Miután abbahagytam a játékot, elkezdtem konditerembe járni, és egyből megtetszett a fitnesz világa. Érettségi után edzői iskolába iratkoztam be, ezzel párhuzamosan elkezdtem a gyakorlatomat a Budapest Barbell Sportklubban, ahol Lukács Attilától és Radnai Tamástól megtanultam a szakma alapjait. Erő és kondíciófejlesztő edzéseket tartottam hétköznapi embereknek, illetve sportolóknak, többek között egy akkor induló amerikai foci csapatnak, erőemelőknek, kerékpárosoknak stb.

2016-ban úgy döntöttem, hogy az erő és kondíció fejlesztés központjába, USA-ba költözöm, közel 4 évet tartózkodtam ott. Az angol nyelvtudásom tökéletesítése mellett rengeteg szakmai tapasztalatra tettem szert a hagyományos gépekkel történő konditermi edzés, az erőemelő versenyzők felkészítésében, valamint a senior edzésben egyaránt 94 éves nyugdíjazott orvos kliensemnek köszönhetően. Scott Mendelson fekvenyomó specialistától tanulhattam az edzőtermében. 

Az edzés melett az aktív sport és versenyzés is életem része maradt. Fekvenyomóként a Scitec Raw U23 korosztályban első helyezést értem el -67.5kg súlycsoportban. Az Egyesül Államokbeli tartózkodásom alatt pedig elértem eddigi legjobb eredményemet, a 100kg-os fekvenyomást.

Hitvallásom: Számos tanulmány igazolja a sport egészségmegőrző szerepét, ezzel maximálisan egyetértek, fizikálisan és mentálisan egyaránt. Az edzősködés számomra egy olyan munka, amit élvezek. Szeretek embereknek segíteni a kitűzött céljaik elérésében, legyen az bármi (testzsírszázalék csökkentés, teljesítmény növelés vagy rehabilitáció..)

Jelenleg a megfelelő tenisz specifikus erő és kondíciófejlesztés magyarországi meghonosításán dolgozom tenisz versenyzők és amatőr sportolók számára egyaránt.

További érdeklődési körömbe tartozik a személyiségtípus szerinti edzés táplálkozás magyar nyelvre való fordítása, kidolgozása.

Szakmai tapasztalatok: 

 • Személyi edző 2009-2015 Budapest Barbell Sportklub 
 • Sport Animátor 2010 Blue Lagoon, Kos, Görögország
 • Erőfejlesztő csoportos edzés óraadó- 2014, Thor Gym 
 • 2015, Twins Gym 
 • Személyi edző 2016-2019 Los Angeles, CA, USA

Személyi edzés:

Bejelentkezés alapján 

Csoportos órák:

Cross edzés:

60 perces funkcionális csoportos edzés kezdőknek és újrakezdőknek

Amire számíthatsz:

 • az alapoktól felépített mozdulatok a gyakorlatok helyes kivitelezése és a sérülésmegelőzés érdekében
 • a fokozatosság elve szerint felépített órák és terhelés
 • változatos feladatok saját testsúllyal, illetve számos eszközzel (pl.: barbell, kézisúlyzó, kettlebell, TRX, medicinlabda, plyobox, ugrálókötél, gumiszalag stb.)
 • kis létszámú csoportos óra (min. 3, max. 6 fő)

Cél:

 • mobilitás és flexibilitás fokozása
 • erő-, és állóképesség fejlesztése

Időpont:

 • Hétfő, Szerda         17:00 óra

Stretching:

...avagy a hétvégi levezetés

60 perces csoportos edzés, melyben célunk:

 • Flexibilitás, mobilitás fokozása
 • Ízületek aktív mozgástartományának növelése
 • Sérülésmegelőzés
 • Regeneráció elősegítése

Maximális létszám: 6 fő (min. létszám: 3 fő)

Időpont:

 • Péntek               9:00 óra

 

Az óra lemondására 24 órával az óra kezdete előtt van lehetőséged. Amennyiben 24 órán belül mondod le vagy egyáltalán nem történik lemondás, úgy a következő alkalommal felszámításra kerül a későn vagy le nem mondott óra díja is. 

 • Papp Enikő -  jógaoktató

Bemutatkozás:

Főfoglalkozásomat tekintve, közgazdász vagyok a BGF – Külkereskedelmi Főiskolán végeztem és egy multinacionális cégnél dolgozom, immár 15 éve. Azèrt, hogy testi/lelki egyensùlyomat megteremtsem ès megtartsam èletemben, 1999. óta különbözô technikàkat tanultam meg ès alkalmazok, többek között Agykontrollt, Metamorf masszàzst, Prànanadit, Hellinger fèle csalàdàllítàst, elvégeztem Eckhart Tolle: Tudatos teremtès ès Jack Kornfield & Tara Brach: A tudatossàg ereje - mindfulness online tanfolyamait.  Jógázni 2015-ben kezdtem még Magyarországon, ahol több féle jógát kipróbáltam, több stúdióban - Bikram jóga, Yin jóga, Hatha jóga, Ashtanga jóga. Majd az élet és a munkám Belgiumba szólított, ahol egy sri lankai jóga oktatóhoz jártam órára, többnyire Hatha vinyasa flow-ra. Itt már megérintett az a különleges lelkület, ami nagyon sok pluszt ad a jóga gyakorlásához. 1 év után munkám révén Indiába költöztem 10 hónapra.  Izgatottan vágtam neki az utazásnak, hiszen ekkor már nagyon szerettem volna a jógát alaposabban megismerni, jobban megérteni ès oktatói tanfolyamot vègezni. Az különösen feldobott, hogy a jóga őshazájában, eredeti környezetében folytathattam jóga tanulmányaimat. Itt váltam rendszeres jóga gyakorlóvá.   Kiküldetésem végével Rishikeshbe, a jóga fővárosába utaztam, ahol elvégeztem egy 200 órás Hatha és Ashtanga vinyasa flow oktatói képzést. Azóta további tanfolyamokat végzek immár itthon, hogy tudásomat folyamatosan fejlesszem.

Célom, hogy egyénileg is tudjak személyre szabott segítséget nyújtani minden hozzám fordulónak és hogy tovább tudjam adni az Indiában szerzett tapasztalataimat a tradícionális jóga tudományáról, mely sokkal több, mint fizikai jólét.  Hari Om   

Tanfolyamok:

HYA-Rishikesh India:

 • Ashtanga és Vinyasa Flow oktató

Sarasvati Jóga- és Oktatási Stúdió:

 • Ájurvédikus Jógaterapeuta
 • Tradícionàlis Hatha Jógaoktató
 • Gyermekjóga oktatói tanfolyam

Kiegészítő képzések: 

 • Meditáció az ászanákon keresztül
 • Vinyasa Krama oktató

Órák:

Tradícionális Hatha jóga Pranayama-val (légzőgyakorlatokkal) és relaxációval:

 • Szerda:
  • 19:00     
 • Péntek:
  • 18:00     

Gerincterápiás jóga: 

A gerincterápiás jóga órák fő célja, hogy kíméletesen átmozgassuk az egész testünket, az ízületek mentén kezdve, ezután áttérünk a gerincoszlop területére. 

A mozgásokat minden esetben légzéssel összhangban, nagy odafigyeléssel végezzük, hogy fel tudjuk készíteni az egész testünket a további gyakorlatokra, melyek elősegítik a felgyülemlett stressz levezetését, az ízületek és a gerincoszlop menti izmok erősítését és rugalmassá tételét. Ezen mozgásminták rendszeres gyakorlásával csökkenthető az ülő életmódból vagy az egyoldalú terhelésből adódó hát és derékfájdalom és megelőzhetőek a gerinc és ízületi betegségek.

A jógának nem előfeltétele a hajlékonyság, így bárkit szeretettel látok az órán, aki szeretne tenni az egészségéért.

 • Hétfő:
  • 18:00

Fontos tudnivalók: 

 • Min.létszám: 3 fő
 • Max. létszám: 6 fő
 • Időtartam: 60 perc
 • A jógához szükséges eszközöket mi biztosítjuk, azonban azt javasoljuk -a járványügyi helyzetet tekintve is-, hogy ha teheted, hozz magaddal saját jógamatracot!
 • Az óra lemondására 24 órával az óra kezdete előtt van lehetőséged. Amennyiben 24 órán belül mondod le vagy egyáltalán nem történik lemondás, úgy a következő alkalommal felszámításra kerül a későn vagy le nem mondott óra díja is.